Política de privacitat

Protecció de dades personals

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, els Amics de l’Art Romànic del Bages -com a responsable del tractament- garanteix la protecció de la privadesa i confidencialitat de les dades personals que es faciliten per a la gestió dels cursos, concerts i sortides així com l’enviament d’informació i el butlletí.

Les dades personals que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin es conservaran de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada cas. Els Amics de l’Art Romànic del Bages ha implementat les mesures de seguretat necessàries i adequades als riscos associats al tractament.

Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas.

Drets de les persones interessades

Les persones interessades poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament sobre alguna de les seves dades personals:

  • Presencialment: Carrer de la Sabateria 3 i 5, 08241 Manresa (Barcelona)
  • Mitjans electrònics: aarb@aarb.cat

Aquest web utilitza cookies

Informem que la nostra web utilitza cookies per a mesurar i analitzar la navegació dels nostres usuaris.

Mitjançant l’ús de la nostra web acceptes aquesta Política i en permets l’ús.

Informació addicional sobre el tractament de dades personals

Si desitja conèixer més informació sobre els tractaments de dades personals que porta a terme els Amics de l’Art Romànic del Bages, es pot posar en contacte per mitjans electrònics (aarb@aarb.cat), o en format paper, ja sigui presencialment o per correu postal a l’adreça següent: Carrer de la Sabateria 3 i 5, 08241, Manresa (Barcelona).